Matematika 9.A Barošová

INFORMACE: Odevzdávání učebnic a klíčů od šatních skříněk proběhne ve středu 24.6. 2020. Máte teda více než týden na jejich kontrolu, vygumování a případné polepení. Pokud jste nějakou učebnici ztratili, napište mi předem na Messenger, zjistím vám cenu za ztrátu podle stáří učebnice. Mějte už jen krásné dny a pořád držím pěsti k přijetí na vámi vybranou SŠ. Většinu z požadované ceny za pamětní list a třídní fotku zaplatíme z hliníku, vy mi do čtvrtku 18.6. dodejte pouze 30Kč, nejlépe hromadně v 10:00h. Myslím na vás, vaše PB.

č.15 – od 8.6. do konce školního roku

učivo – Souhrnná cvičení

Vzhledem k tomu, že vás tento týden čekají důležité přijímací zkoušky, nezadávám novou práci, pokračujte ve vypracování úkolů ze souhrnného testu v HM.

Připomínám společné závěrečné fotografování ve čtvrtek 11.6. od 9:45h. Dle domluvy si s sebou vezměte i naše třídní triko. A holky nezapomeňte na make up, to kdybychom se rozhodly si pobrečet… Je v plánu udělat dvě fotky, jednu právě v třídním triku a druhou slavnostnější. Moc se na vás na všechny těším, vaše PB.

Moji milí studenti, přeju vám hodně štěstí u přijímaček a věřte, že s vámi se všemi budu „duchem přítomná“. Vstávejte v pondělí s veselou myslí, pozitivně naladěni a hlavně si věřte!!!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!

          

Předchozí zadání najdeš nově na stránkách školy v rubrice „nezařazené“ pod názvem Archiv M-9, Barošová: zde – ARCHIV