2020_2021

Den dětí očima dětí

image_print

Na úterý 1. 6. nám paní učitelka Martina Orlíková nachystala výlet. Mohli jsme si vybrat, jestli pojedeme na koloběžce nebo na kolečkových bruslích. Já jsem jel na kolečkových bruslích. Měli jsme trasu po cyklostezce ze Zubří do Rožnova. První zastávku jsme měli u Cyklorestu a pak jsme jeli dál až do parku. V Altánku jsme se rozdělili na skupinky a soutěžili jsme v matematice. Vypočítali jsme příklady, měli jsme k tomu abecedu, kde byly výsledky a pak jsme z těch výsledků skládali slovo. Bylo to moc super.(Matyáš Randus 3.C)

Já jsem jel na koloběžce. Hodně mě to bavilo. Akorát jsem po cestě píchl gumu a zjistil jsem to až u školy. Moc se mi to líbilo.(Vilém Krupa)

Byli jsme 3 skupiny. Jedna nejrychlejší, druhá středně rychlá a ta třetí nejpomalejší. V Rožnově jsme se stavili na zmrzlinu. Byl to ten nejlepší výlet. (David Macháček)

Zadrhla se mi mikina do kola. Naštěstí jsem ji rychle vyndal, byla moc špinavá, ale nelámal jsem si s tím hlavu. Zpátky jsme jeli do školy na výbornou pizzu. (Jan Svak)

Na kolečkových bruslích to trochu drncalo, ale to nevadilo. Byla to super jízda. (Veronika Němcová)

Bylo to super, moc mě to bavilo, ale příště už budu vědět, že nepojedu na kolečkových bruslích. Pojedu na koloběžce. Dvakrát jsem spadl, byl jsem udýchaný a bolely mě nohy. (Marek Svák)

Naším cílem bylo náměstí v Rožnově. Tam nám paní učitelka koupila zmrzlinu a my jsme ji s chutí snědli. Potom jsme se radostně vrátili do školy. (Rozárka Piskořová)

I já jsem jela na koloběžce. Jeli jsme do parku a tam jsme se chvíli učili. Počasí bylo slunečné, ale ve stínku jsem si musela obléct mikinu. Ve škole jsme obědvali šunkovou a sýrovou pizzu – mňam. Paní učitelce Martině moc děkuji za krásný den dětí.               (Martina Snozová)

A všichni jsou k vidění tady.