2023_2024

Okrskové kolo v odbíjené starších žákyň

image_print

Zuberská děvčata na okrskovém kole ve volejbalu

V úterý 4. dubna 2023 se na ZŠ Horní Bečva konalo okrskové kolo v odbíjené starších žákyň. Naši základní školu reprezentovalo družstvo 9 děvčat z 8. a 9. tříd: Tereza Andrýsková, Tereza Piskořová (obě 8. A), Magdaléna Jaroňová, Anna Melichaříková, Štěpánka Cibulcová, Natálie Švecová, Michaela Radová, Nela Minarčíková, Viktorie Mizerová (všechny 9. A).

Okrskového kola se účastnilo 7 družstev, které se rozlosovaly do dvou skupin: skupina A – ZŠ Horní Bečva, ZŠ Hutisko – Solanec, ZŠ Videčská, Gymnázium Rožnov a skupina B – ZŠ Zubří, ZŠ Vidče a ZŠ 5. květen. B skupina byla velmi silná, družstva ZŠ Vidče a ZŠ 5. květen měla ve svém středu pravé volejbalistky. Přestože děvčata ve skupině nevyhrála žádný set, podala velmi kvalitní a bojovný výkon a favorizovaná družstva dokázala pěkně potrápit. Po zápasech ve skupině nás čekal boj o 5. a 6. místo s třetím družstvem skupiny A – ZŠ Hutisko – Solanec, které jsme jasně porazily ve dvou setech.

Domů si tak děvčata odvezla 5. místo z okrskového kola ve volejbalu. Za reprezentaci děkujeme a těšíme se na další školní soutěže. Foto z turnaje ZDE.

(GC)