AKTUALITY / AKTIVITY,  září

ŘEDITELSKÉ VOLNO

image_print

Informace o ředit. volnu:

Termín – 29.9.20423 (pátek), z důvodů DVPP, rodičům byla již zaslána na dmsoftware tato informace:

Vážení rodiče, vážení zákonní zástupci !

Dne 29.9.2023 je z důvodů plánované akce vzdělávání ped. pracovníků vypsáno ředitelem školy ředitelské volno. V tento den neprobíhá řádná výuka. O funkčnosti a poskytování služeb školní družiny vás bude informovat ZŘŠ pro 1. st paní Martinátová poté, co obdrží závazné přihlášky od rodičů pro účast žáků/-kyň v ŠD pro tento den (jen pro děti 1. – 3. třídy). Dále není v provozu školní klub. Školní jídelna vaří pouze pro děti ve ŠD (pokud bude funkční) za běžnou školní cenu, nahlášení provedou pracovnice ŠD. Pro ostatní žáky/-kyně nabízí škola po dohodě s jídelnou tento druh možného odběru stravy: nedotovaný oběd v ceně 75,- Kč vydaný v budově Hlavní 70 29.9.2023 od 11:10 do 12:30 hod. Všem dětem bude nejpozději v pátek 22.19.2023 hromadně oběd odhlášen (kromě již uváděných účastníků ŠD) v elektronické agendě e-canteen. Do pondělí 25.9.2023 do 13:10 je nutné se zvlášť přihlásit u vedoucí ŠJ https://www.zszubri.cz/?page_id=42, nelze užít elektronickou agendu, účastníci obdrží složenku pro zvláštní platbu v režimu cizího strávníka!  
Případné dotazy  vám zodpoví pouze elektronickou komunikací pověřená osoba Mgr. Marek Mikl na e-mailu: mixl@zszubri.onmicrosoft.com                                                  

Vypracoval Marek Mikl, ZŘŠ ZŠ Zubří

Ředitelské volno je již na měsíčním plánu a další informace budou spolu s upřesňujícími aktivitami ohledně ŠD na webu nejpozději do 25.9.2023.