2017_2018

Co nového ve školním klubu v 1.pololetí 2017/18 ?

image_print

Do školního klubu se v letošním školním roce zapsalo celkem 197 dětí z toho 124 pracuje v 9 zájmových kroužcích. Jsou to výtvarné kr. Barvička, Piccaso, kreativní kr. Šikulka, Dívčí klub, Tvořeníčko pro děti 1. tříd, Keramika pro začátečníky, Výtvarně-keramická dílna a Keramika pro pokročilé.

Děti jsou velmi kreativní, snaží se práci dotahovat do konce. Jejich práce reprezentují školu ve výtvarných soutěžích a výsledky hovoří o tom, že dobře. V září získala Magdaléna Jaroňová 1. místo ve výtvarné soutěži SVČ Rožnov p/R. s názvem Rostliny.

V lednu získala Eliška Randusová   1. místo, Tadeáš Poruba 2.místo ve výtvarné soutěži SVČ Rožnov Zima na Valašsku.

V říjnu nás oslovila muzejní rada, zda bychom nechtěli připravit společně s uč. výtvarné výchovy výstavu na Petrohradě s názvem Zima,zima všude je… Na celkovou přípravu nebylo moc času, přesto se děti pustily do příprav.Malovaly  anděly, vyráběly ze dřeva, textilu a keramické hlíny. Výsledky byly nad očekávání, všichni  chtěli mít na výstavě své dílo.Vystavovali jsme však pouze ty nejlepší. O tom, že jsme udělali dobře hovoří fakt, že výstava byla vyhodnocena jako nejnavštěvovanější výstava roku 2017.

 

I