2019_2020

INFORMACE O PŘÍPRAVĚ 9. ROČ. NA PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY

image_print

Informace pro přípravu 9. ročníků – aktualizace

Vzhledem k termínu přijímacích zkoušek na střední školy (8. – 9. června) dochází k prodloužení osobní přítomnosti žáků 9. tříd za účelem přípravy k přijímacím zkouškám do 4. června. Výuka bude probíhat ve stejném režimu dvakrát týdně a to v úterý a ve čtvrtek.


INFORMACE o obnovení osobní přítomnosti žáků 9. tříd ve škole za účelem přípravy k příjímacím zkouškám

 

Termín: 11. – 22. 5. 2020

Žáci budou rozděleni do skupin max. do 15 osob, vstup do budovy školy bude umožněn pouze předem přihlášeným žákům (přihlášení žáků do 7. 5. 2020 zákonným zástupcem na zszubri@ro.inext.cz – do předmětu zprávy PŘÍPRAVA NA PZ.

Prosím pošlete zprávu ve znění:

Potvrzuji ÚČAST/NEÚČAST ……………………………………….. (jméno dítěte, třída) na přípravě k přijímacím zkouškám v termínu 11. – 22. 5. 2020.

Vstup do budovy a následná výuka bude umožněna JEN žákům, kteří osobně při vstupu odevzdají ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ o neexistenci příznaků virového infekčního onemocnění. (Čestné prohlášení je ke stažení zde: příloha_čestné_prohlášení nebo k vyzvednutí v kanceláři školy do 7. 5. 2020 vždy od 8.00 – 12.00 hod.).

Celé znění dokumetu MŠMT naleznete zde : ochrana_zdravi_zs

Výuka bude probíhat v tomto režimu:

Výuka bude probíhat ve dvou blocích – 7.40 – 8.40, přestávka, 9.00 – 10.00 hod. Po ukončení konzultací (tj. v 10.00 hod.) žáci odcházejí domů, nevaří se.

Žáky si vyučující vyzvedávají před budovou školy a následně budou odvedeni do příslušných učeben.

Výuka bude probíhat v rouškách.

Co s sebou: každý žák min. 2 roušky, igelitový sáček (na uložení použitých roušek), běžné pracovní pomůcky do ČJ, M (učebnice, pracovní sešity, pracovní sešit Hravá matematika, rýsovací potřeby), svačinu a pití.