2020_2021

INFORMACE – ORGANIZACE VÝUKY LISTOPAD 2020

image_print

Vedení školy dle předešlých instrukcí zveřejňuje následující informace pro měsíc listopad:

a) z důvodů nemoci ředitele školy přebírá funkci statutárního zástupce ředitele školy Mgr. Tomáš Randýsek

b) došlo k poradě pedagogických pracovníků a vedení školy, TU mají o závěrech informovat rodiče, pro vyloučení neprůkaznosti jsou obdobné informace uváděny zde:

  • Rozvrh – vzhledem k neměnnosti situace a opatření zůstává bez významných změn.  Dojde pouze k úpravě rozvrhu 6.B, úterý 6 hod. má trvale zeměpis Cábová. Dále je rozvrh rozšířen pro: Holubová VOZ (6.C, 8.C), Sikorová Ch (8.AB). Cábová z organizačních důvodů přebírá dočasně  Zem v 6.A a 6.C. Rozvrh 1.st beze změn. Rozvrh je možno nalézt zde.
  • Třídní schůzky – vzhledem k nastálé situaci schůzky proběhnou výhradně v elektronické podobě takto: ve dnech 16. – 19.11. obdrží rodiče od TU souhrnnou zprávu o prospěchu žáků/žákyň za 1. čtvrtletí, budou užity toliko kanály email nebo dmsoftware, bude umístěna anonce na web. Vyzýváme nekomunikující rodiče ke spolupráci se školou.
  • Klasifikace – vyučující poskytnou závaznou klasifikace (průkazná a systematická),  případné nesoulady budou řešeny  individuálně s vyučujícím elektronicky, byly nahlášeny možné stavy neprospěchu či výrazná zhoršení, tyto situace bude řešit po třídních schůzkách prokazatelně TU + vyučující + rodič+ žák/kyně oboustranným souborem opatření vedoucím k posílení aktivity a zlepšení prospěchu.
  • Jídelna – škola doufá v nějaký návrat žáků, sonduje zájem o stravování – k tomuto účelu sestavila dotazník zde . Žádáme tímto rodiče o spolupráci a brzké vyplnění.
  • SCIO – Ve školním roce 2020/21 je součástí vzdálené výuky i vzdálené testování vědomostí žáků 9.r., které je plně hrazeno z prostředků ZŠ Zubří. Toto proběhne 9.-12.11.2020 vždy od 10:35h formou on-line testů SCIO, které žáci provedou doma na své technice. K přístupu v zadaný termín bude sloužit jméno a heslo, které bude zasláno na email žáka v Office365 společně s dalšími organizačními pokyny. Rodiče žádáme o vyplnění „rodičovského dotazníku“ (aktivní po celou dobu od 9.-12.11., přístupové údaje jsou součástí informace pro Vaše dítě). Děkujeme za spolupráci a věříme, že i tento způsob testování přispěje k porovnání úrovně vědomostí žáků a bude k prospěchu jak škole, tak hlavně všem žákům. Za realizační tým SCIO-testování na ZŠ Zubří Mgr. Petra Barošová.
  • analýza stavu – škola prověřuje kvalitu vzdělávání, kontroluje docházku/aktivitu na distanční výuce, spolupracuje se všemi klienty formou distanční výuky, řeší individuálně problémy (zapůjčení techniky, absence, zdokonalování postupů a návyků distanční výuky). Má vytvořeny informační veřejně přístupné kanály, ve své systematické práci očekává oboustrannou spolupráci dle stanovených pravidel. V případě zjištění nedostatků či rozporů je připravena na danou informaci reagovat a řešit ji.

V Zubří, 4.11.2020  Mgr. Tomáš Randýsek, statutární zástupce ředitele školy