2016_2017

HALLOWEEN 2016

image_print

hpim8207


Letošní čtvrtek 3. 11. 2016 byl velmi chladný, ale jasný. Během dne se objevily i zledovatělé srážky, takže v nás všech vyvstaly určité obavy, aby snad odpoledne nepršelo či nesněžilo. Nechtěli jsme zklamat naše spolužáky, velké i malé, kteří se již těšili na každoroční halloweenské odpoledne.

Sraz byl u garáží na sídlišti a odtud také vyšel průvod dětí i dospělých. Někteří se vyzdobili různými strašidelnými maskami, jiní měli lucerničky nebo svíčky. My, žáci devátých tříd, jsme měli připravenu trasu až k budově nové školy. Rozdělili jsme si úkoly, pravda, domluvit tak velkou akci nebylo vůbec jednoduché. Po cestě nás několikrát navštívila nejrůznější strašidla, děti však byly statečné a bez nehody dorazily až před školu, kde už na ně čekaly rozsvícené svíčky, barevné lampiony, hudba a především soutěž o nejlepší halloweenský kostým, ale také jiné zábavné soutěže. Děti vždy dostaly sladkou odměnu a nejlepší masky dostaly perníkové medaile. Pak se děti zúčastnily tance, soutěží, mohly se zahřát výborným ovocným punčem a upečenou sladkostí. Asi největším zážitkem byla stezka odvahy, tady se chtěly vystřídat snad všechny děti.

Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se na této vydařené akci podíleli, paní učitelce Jarce Juříčkové, která našim chlapcům pomohla uvařit skvělý punč, panu učiteli Marku Miklovi za technickou podporu a výběr hudby, také paní učitelce Blance Kučerové za dlouholeté zkušenosti a rady, také třídním učitelkám Lence Molišové a Šárce Janušové za pomoc s organizací, spolužačkám z 9. B, které vše zorganizovaly, těm, které ve spolupráci s rodinou napekly sladkosti a perníkové medaile, spolužákům, kteří strašili a křičeli až do ochraptění, všem holkám, které pod vedením a moderováním Barbory Hruškové roztančily přítomné děti.

Všichni se už těšíme na Halloween 2017, jehož organizaci už přenecháváme letošním žákům osmých tříd.

 

Žáci 9.A a 9.B

Obrázky z akce naleznete zde.