2019_2020

Schůzky pro rodiče žáků 9. tříd a Burza SŠ na ZŠ

image_print

V úterý 5. 11. 2019 se na naší škole uskutečnily schůzky pro deváťáky a pro jejich rodiče. Schůzka měla dvě části: v první části v jídelně výchovná poradkyně Gabriela Cábová předala žákům a rodičům informace k přijímacímu řízení (info o přijímacích zkouškách, podávání přihlášek ke studiu na SŠ, zápisových lístcích, odvolání apod.) a rozdala letáčky „Kalendář deváťáka“ a „Pokyny k vyplňování přihlášek“.

Pak se rodiče společně přesunuli do tělocvičny, kde už bylo připraveno 14 zástupců středních škol z blízkého i vzdálenějšího okolí, aby poskytli odpovědi na dotazy rodičů a žáků, předali informační letáky o nabízených oborech, dnech otevřených dveří a jiné.

Schůzky měly opět úspěch. Děkuji všem zástupcům SŠ za spolupráci a že vážili cestu do Zubří. Zúčastněné SŠ: Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská VM, Integrovaná střední škola a COP VM, Obchodní akademie VM, Střední škola informatiky, elektrotechniky a řemesel Rožnov, Střední zemědělská a přírodovědná škola Rožnov, Střední odborná škola Josefa Sousedíka Vsetín, Střední škola Kostka Vsetín, Střední průmyslová škola strojnická Vsetín, Hotelová škola Frenštát, Mendelova škola Nový Jičín, Střední pedagogická škola Odry, Střední průmyslová škola stavební VM, Střední zdravotnická škola Vsetín a Střední škola cestovního ruchu Rožnov.

Prezentace ze schůzek zde.Prezentace – přijímací řízení pro 2019-2020

Letáčky zde.Kalendář deváťáka pro rodiče   Pokyny k vyplnění přihlášek

Foto zde.

GC